Home » Nagelstudio

Nagelstudio

Acryl nagels

Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt vermengd en vervolgens aangebracht met een penseel. De kunstnagels worden door ons aangebracht met de grootst mogelijke zorg, waarna door middel van vijlen de vorm en lengte worden bepaald.

Het grote voordeel van acryl nagels is dat ze zeer sterk en duurzaam zijn. Om uw mooie en natuurlijk uitziende nagels te behouden raad ik aan te kiezen voor regelmatige nabehandelingen (om de 3 à 4 weken).

Manicure nagels

Uw handen zijn uw visitekaartje, die echter dagelijks veel te verduren hebben door water, wind, zon en andere invloeden. Manicure is een weldaad voor uw handen. Bij deze hand- en nagelverzorging wordt de nadruk gelegd op de conditie van uw natuurlijke nagels, de huid er om heen en handen.

Ik bied u een behandeling die onder andere bestaat uit: in model vijlen, polijsten en nagelriemen verzorgen, eventueel uit te breiden met nagels lakken.

Nailart

Nailart of naildesign is versiering van de nagels met plaatjes, gekleurde acryl, nagellak en verf. Ook kunnen er glimmende steentjes en sieraden aangebracht worden waarbij ik eindeloos kan variëren, zo zijn uw nagels altijd uniek!

Deze decoraties stem ik altijd af op uw individuele wensen, dus vertel uw ideeën en ik maak van uw nagels een waar kunstwerk!

Paraffinebad

Een badje waarin paraffine warm wordt gemaakt, zodat het vloeibaar is, je kunt het zien als een soort gesmolten kaarsvet. Daar dompel je vervolgens een paar keer je handen in. Dit wordt afgedekt met een plastic handschoen en een badstofhandschoen zodat het ongeveer 20 min kan intrekken.

Het stimuleert de doorbloeding en geeft veel voedzame en werkzame stoffen af aan de handen en nagels. Vooral bij schrale handen en kloven zijn paraffinebaden een must.

Bel gerust, graag tijdig reserveren.